aaa
a a a a a aa a a a a

PANNON PAINTBALL
Szentendre

Mindössze 5 percre Budapest központjától, Szentendrén most már 8új pályával várjuk egy volt orosz laktanya területén a paintballozni vágyó játékosokat egész évben.

Nálunk többszintes épületes, erdős, autóroncsos, speed és lövészárkos pályákon tudtok játszani. Képeket és részletes pályaleírást ide kattintva találsz.

A sötétedés sem szab határt a játéknak, ugyanis 2012. szeptemberétől már 3 kivilágított pályán, köztük többszintes épületekben is tudtok játszani.

Épületes pályáinkon akár szakadó esőben is tudtok játszani elázás nélkül. A nyári nagy melegben az épületekben a hőmérséklet sosem megy 20 fok fölé, így szinte légkondicionált körülmények között tudtok játszani.

A játékok után bográcsolási lehetőséget is tudunk biztosítani, ehhez térítésmentesen tudunk sörpadokat és bográcsot, állványt, tüzifát adni. Pizzát, és meleg ételt korrekt áron a közeli étteremből tudtok rendelni.

Öltözővel, WC-vel és mosakodási lehetőséggel rendelkezik a pályánk.

Szezonális és állandó akcióink teszik a minedenki számára felejthetettlen élményt gazdaságosabbá. További információkat az árak menüpont alatt találhattok.

Szervezői kedvezmények!! Nálunk nem kell alapdíjat fizetnie csoportot szervező játékosnak, sőt ajándékba kap 500 db lőszert is, amennyiben 10 fő fölötti csapatot szervez. További kedvezményekért jelöljetek ismerősnek a Facebook-on.

Fontos: Annak érdekében, hogy még legyen szabad időpontunk, célszerű előre a pályát a játék tervezett időpontja elött kb 2-3 héttel lefoglalni.

Megközelítés: Hozzánk a szentendrei OMV benzinkút meletti Citroen szalonnal szemben lévő nagy zöld kapun tudtok bejutni. A kapu távműködtetésű és általában zárva szokott lenni, ha megérkeztetek csörgessetek meg kérlek telefonon, és beengedünk titeket.
View Larger Map

Tömegközlekedéssel a Batthyányi térről induló HÉV Szentendre - PannóniaTelep nevű megállójánál kell leszálni (kb 25 perc menetidő) és onnan kb. 3-5 perc sétára található a pályánk. Vagy Újpestről Volán bussszal tudtok eljutni hozzánk, ebben az esetben Szentednre papirgyár megállónál kell leszállni.

iPhone és Androidos telefonokon levő Google Maps alkalmazás használatával a legkönnyeb a megközelítésünk. "Pannon Paintball Szentendre" szavakat kell csak beírni és a program automatikusan megtalál minket.


a

Foglaláshoz előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!
A játékot 13 éves kor felett ajánljuk.


A MixOnline rólunk készült 2009-es riportja

A pálya foglalás véglegesítéséhez foglaló fizetése szükséges!
Figyelem! Az egyes kedvezmények nem összevonhatóak!!

 

 

Tudnivalók és információk

paintball Játékszabályok

paintball Mi kell hozni

paintball Jótanácsok játékosoknak

Bemutatkozás

paintball Kik is vagyunk

paintball Média szerepléseink

paintball Fegyvermesterek

paintballpaintball

Pannon Paintball a közösségi oldalakon
Paintball Facebook.com - Sok kép és infó a játékról

Paintball játszatás - Fedett Paintball pálya - Paintball Szentendre - Ororsz laktanyában - Csapatépítés - Quad - Lézerjáték - Kalandtúrák - Stag party - Legénybúcsúk
Pannon Paintball - Extrém sportok - Kaland hétvégék -Paintball pálya - Szentendrei laktanya- Téli Paintball Pálya - Paintball Budapest közelében - Paintball játék
Copyright © 2006 Pannon Paintball
paintballdesign by Stelzel Erik
paintball
Enveco Free Stat Magyar Honlap Linkek WYW kereso Google PageRank Clicky Web
Analytics